25 обекта

Едностаен апартамент в жк. Дружба 2
Едностаен апартамент в жк. Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
600 лв
1-стаен 48 m² 6/9 ет

Представям на вашето внимание прекрасна гарсониера в жк. Дружба 2. Апартаментът разполага с чиста с площ 48 кв. м., разпределена във входно антре, коридор, хол с обособен спален кът, кухня, баня с тоалетна и тераса. Ситуиран на 6-ти жилищен етаж в тухлена сграда. Намира се в близост до метростанцията, супер маркети, пазари, спирки на градски транспорт и зони за спорт и отдих. Ако имате интерес към тази или друга моя оферта се свържете с мен на посоченият телефон.

Двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2.
Двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2. гр. София, Дружба 2, Област София-град
450 €
2-стаен 40 m² 2/8 ет

Революшън Естейт представя двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2. Локация: Намира се на комуникативно място, в близост до бул. Проф. Цветан Лазаров, което гарантира връзка с другите квартали на София. В района на разположение са: хипермаркети, магазини, детски градини, училища и др. Имотът е разположен на 2-ри жилищен етаж от общо 8. Застроена площ на имота - 40 кв. м. Разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Отоплението е на ТЕЦ. Изложение: Изток. Жилището е в отлично състояние и е готово за нанасяне, тъй като се предлага ИЗЦЯЛО ОБЗАВЕДЕНО. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 2191630.

Тристаен апартамент в ж. к. Дружба 2
Тристаен апартамент в ж. к. Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
1 300 лв
3-стаен 70 m² 6/9 ет

Отдавам под наем тристаен апартамент в Дружба 2, на бул. Копенхаген, блок 278. Имотът е с площ 70 кв. м и се намира на 6-ти етаж от общо 9 в сграда с тухлена конструкция. Апартаментът е светъл и просторен, с удобно разпределение на стаите. Жилището разполага с: - Просторен хол с много естествена светлина - Две спални, подходящи за семейство или съквартиранти - Отделна кухня с всички необходими електроуреди - Баня и тоалетна - Тераса с хубава гледка към района Отоплението е с ТЕЦ, като в апартамента е монтиран и климатик за допълнителен комфорт през лятото. Районът е добре уреден с множество магазини, училища и транспортни връзки в близост. Апартаментът се отдава за 1300 лв. на месец. Идеален за семейства или млади професионалисти, които търсят удобно и спокойно място за живеене. За повече информация и организиране на огледи: Адриян Антонов - 08******64

Тристаен апартамент под наем, Дружба 2
Тристаен апартамент под наем, Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
400 €
3-стаен 95 m² 11/12 ет

........ УЮТЕН........ и приятен, като ИНТЕРИОР, състояние и цялостна мебелировка апартамент. Жилището се помещава в отлично ПОДДЪРЖАНА ЕПК сграда с чип достъп, ТЕЦ и асансьор. Имотът има компактна и ФУНКЦИОНАЛНО организирана жилищна площ. Допълнително ПРАКТИЧНО предимство е наличието на 2 (ДВЕ) бани с тоалетни. Подови НАСТИЛКИ - мрамор, теракота и масивен паркет. Стенни ПОКРИТИЯ - цветен латекс. Дограма - PVC с трикамерен профил. В близост има супермаркети и магазини от големи, отвърдени международни вериги. Не се приемат домашни любимци и наематели с малки деца. И още актуални оферти за наеми и продажби на www.arsenalimoti.bg тел: 08******19. 08******13. 02/9715070 (САМО ЗА ДИРЕКТНИ КЛИЕНТИ НА АГЕНЦИЯТА)

Двустаен, под наем, ж. к Дружба 2
Двустаен, под наем, ж. к Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
600 €
2-стаен 60 m² 10/10 ет

Включено подземно паркомясто в цената! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Хиподрума има удоволствието да представи на Вашето внимание двустаен апартамент в ж. к Дружба 2. Жилището се намира в затворен комплекс в близост до метростанция, спирки на градски транспорт, хипермаркети, зони за отдих и спорт, училища и детски градини. Разполага с площ 60кв. м и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът се предлага напълно обзаведен. Отоплението е на ТЕЦ, разполага и с климатици. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 2091429.

Двустаен в Дружба-2
Двустаен в Дружба-2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
415 €
2-стаен 65 m² 4/6 ет

Ние от агенция за недвижими имоти имаме удоволствието да ви предложим страхотен двустаен апартамент с локация жк. Дружба-2 На пешеходно разстояние от автобусни линии (404,384,304,204,88,8,7). В близост има заведения за хранене, училища, парк за разходка, BILLA, фитнеси и тн. Отоплението е на ТОК. За максималния комфорт на наемателите си, ЖИЛИЩЕТО се предлага обзаведено, като спалнята ще се обзаведе по предпочитания на бъдещите наематели. За подобни предложения и повече информация ми се обадете на посочения телефон или ми напишете съобщение.

Тристаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2168312
Тристаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2168312 гр. София, Дружба 2, Област София-град
600 €
3-стаен 90 m² 5/9 ет

Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи тристаен апартамент в ж. к. Дружба 2. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол, кухненски бокс трапезария, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна Квадратура: 90кв. м Етажност: 5 от 9 Асансьор: да Отопление : електричество Изложение: Юг/Север Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк 'Езерата', метростанция 'Дружба', заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Апартаментът разполага с климатик и телевизор. РЕФ. НОМЕР: 2168312 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.

Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2190107
Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2190107 гр. София, Дружба 2, Област София-град
860 €
2-стаен 65 m² 2/5 ет

С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАЕМАНЕ НА ПАРКОМЯСТО! Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 65кв. м Етажност: 2 от 5 Асансьор: да Отопление : ТЕЦ Изложение: Юг Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, спирки на градски транспорт, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. РЕФ. НОМЕР: 2190107 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.

Двустаен апартамент в жк. Дружба 2 № 162422
Двустаен апартамент в жк. Дружба 2 № 162422 гр. София, Дружба 2, Област София-град
725 €
2-стаен 71 m² 5/8 ет

Компания 'ЕКС' представя на Вашето внимание чисто нов двустаен апартамент в Цариградски комплекс, жк. Дружба 2. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирки на градски транспорт, метростанция, множество големи и малки търговски обекти, заведения за хранене и зони за отдих. СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж в сграда ново строителство. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста площ от 71 кв. м., разпределена във входно антре, просторен хол с кухненски бокс, спалня с огромна гардеробна и обособен работен кабинет, баня с тоалетна и тераса. СЪСТОЯНИЕ: НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ! Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете наемането на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Свържете се с нас на 08******90 или на 08*********94 и цитирайте кода към имота: 162422

Двустаен апартамент в Дружба под наем / One-Bedroom apartment in Druz
Двустаен апартамент в Дружба под наем / One-Bedroom apartment in Druz гр. София, Дружба 2, Област София-град
600 €
2-стаен 68 m² 5/8 ет

Двустаен апартамент под наем в кв. Дружба Агенция за недвижими имоти представя на Вашето внимание дизайнерски обзаведен двустаен апартамент под наем в квартал Дружба. Описание на апартамента: Местоположение: кв. Дружба, нова тухлена сграда с луксозни общи части. Етаж: Среден етаж, което гарантира отлична изолация и спокойствие. Обзавеждане: Дизайнерски обзаведен с всички нужни мебели и електроуреди. Всичко в апартамента е подбрано с вкус и внимание към детайла. Тераса: Апартаментът разполага с просторна тераса с отлично изложение и впечатляваща гледка към града. Екстри: Нова, модерна кухня с вградени електроуреди. Уютен и светъл хол, обзаведен с комфортни мебели. Спалня с голямо двойно легло и гардероб с достатъчно място за съхранение. Луксозна баня с душ кабина. Климатик и централно отопление за максимален комфорт през всички сезони. Локация и удобства: Транспорт: В непосредствена близост до метростанция, което осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града. Инфраструктура: В близост до летище София, което е идеално за често пътуващите. Удобства: Наблизо има множество магазини, заведения и аптеки, които осигуряват всичко необходимо за удобен и комфортен живот. Паркиране: Възможност за паркомясто или подземен гараж срещу допълнително заплащане. Не пропускайте възможността да наемете този прекрасен апартамент и да се насладите на висок стандарт на живот в кв. Дружба! Не работим с колеги! Контакти: За огледи на този или други луксозни имоти, моля, обадете се на посочения телефонен номер и цитирайте: Оферта номер: 1117 One-Bedroom Apartment for Rent in Druzhba A real estate agency presents to your attention a designer furnished two-room apartment for rent in the Druzhba neighborhood. **Apartment Description:** - **Location:** Druzhba, in a new brick building with luxurious common areas. - **Floor:** Middle floor, ensuring excellent insulation and tranquility. - **Furnishing:** Designer furnished with all necessary furniture and appliances. Everything in the apartment is selected with taste and attention to detail. - **Terrace:** The apartment has a spacious terrace with excellent exposure and an impressive view of the city. - **Extras:** - New, modern kitchen with built-in appliances. - Cozy and bright living room, furnished with comfortable furniture. - Bedroom with a large double bed and a wardrobe with ample storage space. - Luxurious bathroom with a shower cabin. - Air conditioning and central heating for maximum comfort throughout all seasons. **Location and Amenities:** - **Transport:** In close proximity to a metro station, providing quick and easy access to the city center. - **Infrastructure:** Close to Sofia Airport, ideal for frequent travelers. - **Amenities:** Nearby are numerous shops, restaurants, and pharmacies, providing everything necessary for a convenient and comfortable life. - **Parking:** Possibility for a parking space or underground garage for an additional fee. Don't miss the opportunity to rent this beautiful apartment and enjoy a high standard of living in Druzhba! We do not work with colleagues! **Contact:** For viewings of this or other luxury properties, please call us! Offer number: 1117

Двустаен апартамент в Дружба под наем / One-Bedroom apartment in Druz
Двустаен апартамент в Дружба под наем / One-Bedroom apartment in Druz гр. София, Дружба 2, Област София-град
600 €
2-стаен 74 m² 6/8 ет

Добре дошли в този луксозен двустаен апартамент, разположен в нова тухлена сграда в желания квартал Дружба в София. Този изискан дом е напълно обзаведен с всички необходими мебели и електроуреди, предлагайки комфорт и уют за модерния начин на живот. Характеристики на апартамента: Просторен Дневен Тракт: Приятната дневна зона ви кани да се насладите на комфорта и релаксацията в нея. Стилният интериор и големите прозорци създават уютна и светла обстановка. Спалня: В просторната спалня ще намерите уют и покой след дълъг и напрегнат ден. Обзаведена с висококачествени мебели, тя е идеалното място за почивка. Модерна Кухня: Напълно оборудвана с всички необходими уреди и аксесоари, кухнята предлага комфорт и функционалност за приготвяне на вкусни ястия. Допълнителни Удобства: Климатизация и централно отопление осигуряват комфорт през цялата година. Бърз интернет и кабелна телевизия за забавление и свързаност. Частен паркинг и контролиран достъп за максимално удобство и сигурност. Отлична Локация: Близост до летище София, метростанция, детски градини, училища, спирки за градски транспорт, хранителни магазини и аптеки правят живота ви удобен и лесен. Този луксозен двустаен апартамент в квартал Дружба е идеалният избор за всички, които ценят комфорт, стил и удобство в престижен и уютен квартал в София. - Паркомясто/подземен гараж: Възможност за наемане на паркомясто или подземен гараж срещу допълнително заплащане. За повече информация и огледи на този изключителен апартамент, както и други луксозни имоти, не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон. Офертата е само за директни клиенти. Не пропускайте възможността да наемете този уникален апартамент и да се насладите на комфорта и лукса, които предлага. Оферта номер: 1056 Welcome to this luxurious two-bedroom apartment, located in a new brick building in the desirable Druzhba neighborhood in Sofia. This sophisticated home comes fully furnished with all necessary furniture and appliances, providing comfort and coziness for modern living. **Apartment Features:** **Spacious Living Area:** The inviting living area invites you to enjoy comfort and relaxation. The stylish interior and large windows create a cozy and bright atmosphere. **Bedroom:** In the spacious bedroom, you will find comfort and tranquility after a long and busy day. Furnished with high-quality furniture, it is the perfect spot for relaxation. **Modern Kitchen:** Fully equipped with all necessary appliances and accessories, the kitchen offers comfort and functionality for preparing delicious meals. **Additional Amenities:** - Air conditioning and central heating provide comfort throughout the year. - High-speed internet and cable TV offer entertainment and connectivity. - Private parking and controlled access ensure maximum convenience and security. **Excellent Location:** - Proximity to Sofia Airport, metro station, kindergartens, schools, public transport stops, grocery stores, and pharmacies make life convenient and easy. This luxurious two-bedroom apartment in the Druzhba neighborhood is the ideal choice for those who appreciate comfort, style, and convenience in a prestigious and cozy area in Sofia. Parking Space/Underground Garage: Possibility to rent a parking space or an underground garage for an additional fee. #### Contact for Viewings: For more information and to arrange a viewing of this exceptional apartment, as well as other luxury properties, please do not hesitate to contact us at the provided phone number. Do not miss the opportunity to rent this unique apartment and enjoy the comfort and luxury it offers. Offer number: 1056

Тристаен апартамент в Дружба под наем / Two-Bedroom apartment in Druz
Тристаен апартамент в Дружба под наем / Two-Bedroom apartment in Druz гр. София, Дружба 2, Област София-град
850 €
3-стаен 110 m² 7/9 ет

Добре дошли в този луксозен тристаен апартамент, разположен в нова тухлена сграда в спокойния и удобен квартал Дружба. Този елегантен дом е напълно обзаведен с всички необходими мебели и електроуреди, предоставяйки перфектното съчетание от стил и комфорт за съвременния начин на живот. **Характеристики на апартамента: ** **Просторен Дневен Кът: ** Впечатляващият дневен тракт излъчва елегантност и уют, допълнени от изискан интериорен дизайн. Големите прозорци осигуряват обилна естествена светлина, създавайки топла и приветлива атмосфера. **Две Спални: ** Двете просторни спални са обзаведени с висококачествени мебели, осигурявайки спокойна и комфортна среда. Те са идеални за отдих и релаксация след натоварен ден. **Модерна Кухня: ** Напълно оборудвана с всички необходими електроуреди от водещи марки и стилни аксесоари, тази кухня е мечта за всеки гурме ентусиаст. Просторният й дизайн и функционалност позволяват лесно създаване на кулинарни шедьоври. **Две Бани: ** С модерно обзавеждане и висококачествени материали, двете бани предлагат комфорт и лукс, осигурявайки освежаващ старт на деня ви. **Балкон: ** Просторният балкон е идеалното място за сутрешното ви кафе или вечерна релаксация, докато се наслаждавате на свежия въздух и спокойствието на квартала. **Допълнителни Удобства: ** - Климатизация и централно отопление за поддържане на идеална температура през цялата година. - Високоскоростен интернет и кабелна телевизия за вашето забавление и свързаност. - Частен паркинг и контролиран достъп за максимална сигурност и удобство. **Отлична Локация: ** - Близост до летище София, което е идеално за често пътуващи. - Метростанция на пешеходно разстояние, осигуряваща бърз и лесен достъп до всички части на града. - Наблизо има детски градини и училища, перфектни за семейства с деца. - Спирки на градския транспорт в непосредствена близост за удобно придвижване. - Хранителни магазини и аптеки в близост за вашето ежедневно удобство. Този луксозен тристаен апартамент в квартал Дружба е перфектният избор за тези, които търсят стилен и удобен дом на стратегическа локация в София. - Паркомясто/подземен гараж: Възможност за наемане на паркомясто или подземен гараж срещу допълнително заплащане. За повече информация и огледи на този изключителен апартамент, както и други луксозни имоти, не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон. Офертата е само за директни клиенти. Не пропускайте възможността да наемете този уникален апартамент и да се насладите на комфорта и лукса, които предлага. Оферта номер: 1047 Welcome to this luxurious three-room apartment located in a new brick building in the tranquil and convenient Druzhba neighborhood. This elegant home is fully furnished with all necessary furniture and appliances, providing the perfect blend of style and comfort for modern living. **Apartment Features:** **Spacious Living Area:** The impressive living area exudes elegance and coziness, complemented by sophisticated interior design. Large windows provide abundant natural light, creating a warm and inviting atmosphere. **Two Bedrooms:** The two spacious bedrooms are furnished with high-quality furniture, ensuring a tranquil and comfortable environment. They are ideal for rest and relaxation after a busy day. **Modern Kitchen:** Fully equipped with top-of-the-line appliances from leading brands and stylish accessories, this kitchen is a dream for any cooking enthusiast. Its spacious layout and functionality allow for effortless culinary creations. **Two Bathrooms:** Featuring modern fittings and high-quality materials, the two bathrooms offer comfort and luxury, ensuring a refreshing start to your day. **Balcony:** The spacious balcony is the perfect place for enjoying your morning coffee or evening relaxation while taking in the fresh air and the tranquility of the neighborhood. **Additional Amenities:** - Air conditioning and central heating to maintain an ideal temperature throughout the year. - High-speed internet and cable TV for your entertainment and connectivity needs. - Private parking and controlled ac

Двустаен ап. жк. Дружба 2
Двустаен ап. жк. Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
880 лв
2-стаен 60 m² 4/8 ет

Агенция за недвижими имоти Пандора естейт предлага на Вашето внимание ЧИСТО НОВ двустаен апартамент с локация в кв. Дружба 2. Намира се в близост до метростанция, денонощни магазини, супер маркет, спирки на градски транспорт. Имотът разполага с площ 60 кв. м. и се състои от: входно антре, хол с кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено. Отоплението е на ТЕЦ, разполага и с климатици. За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 121246.

Двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2
Двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
380 €
2-стаен 72 m² 3/6 ет

Представяме на вашето внимание. Двустаен апартамент обзаведен в ж. к. Дружба 2. Разпределението на имота : входно антре, спалня, хол с бокс, баня с тоалетна и тераса. Имота е ситуиран на трети етаж от общо шест. Предлага се напълно обзаведен. Апартамента се намира се в непосредствена близост до спирки на градски транспорт, зони за отдих и спорт, големи и малки търговски обекти. За повече информация се свържете се нас на посоченият телефон.

Многостаен имот в кв. Дружба 2
Многостаен имот в кв. Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
750 €
120 m² 5/7 ет

Предлагам под наем напълно обзаведен многостаен апартамент намиращ се на пети етаж (не е последен етаж). Апартаментът се намира на пети етаж в Цариградски комплекс, блок 280. Апартаментът е напълно обзаведен, готов за ползване. Има две тераси, една към вътрешния двор на комплекса и друга към улицата.

Тристаен апартамент в Дружба 2
Тристаен апартамент в Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
500 €
3-стаен 115 m² 13/18 ет

Агенция за недвижими имоти Пандора естейт предлага на Вашето внимание прекрасен тристаен апартамент с локация жк. Дружба 2. Намира се в непосредствена близост до метростанция Дружба, множество спирки на градски транспорт, денонощни магазини, супер маркет, училища и детски градини. Имотът разполага с площ 115 кв. м. и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и тераса. Отопление ТЕЦ. Предлага се напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 139209

Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2138195
Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2138195 гр. София, Дружба 2, Област София-град
500 €
2-стаен 70 m² 9/10 ет

Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 70кв. м Етажност: 9 от 10 Асансьор: да Отопление : локално Изложение: Юг Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. РЕФ. НОМЕР: 2138195 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.

Едностаен в Дружба-2
Едностаен в Дружба-2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
340 €
1-стаен 44 m² 3/12 ет

Ние от агенция за недвижими имоти имаме удоволствието да ви предложим страхотен едностаен апартамент с локация жк. Дружба-2. На пешеходно разстояние от автобусни линии (404,384,304,204,88,8,7). В близост има заведения за хранене, училища, парк за разходка, BILLA, фитнеси и тн. Отоплението е на ТЕЦ. За максималния комфорт на наемателите си, ЖИЛИЩЕТО се предлага обзаведено, като спалнята ще се обзаведе по предпочитания на бъдещите наематели. За подобни предложения и повече информация ми се обадете на посочения телефон или ми напишете съобщение.

Двустаен апартамент в Дружба 2
Двустаен апартамент в Дружба 2 гр. София, Дружба 2, Област София-град
465 €
2-стаен 66 m² 3/6 ет

"Дом мястото, където те искат да останеш по-дълго" Имаме огромното удоволствие да Ви предложим страхотен Двустаен апартамент в квартал Дружба 2 Жилището се намира в непосредствена близост до спирки на градски транспорт (404,384,304,204,88,8,7, метростанция Дружба ), зони за отдих, малки и големи търговски обекти. Ситуиран на Трети жилищен етаж, с площ от 66кв. м. Имотът има следното разпределение: -входно антре, хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Отоплението е на ТОК. За максималния комфорт на своите наематели, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. При интерес се сврържете с Габриел Иванов и ще видите колко лесно е да си наемете. За повече информация или други подобни предложения, звъннете на посочения телефон по надолу или ни пишете на лично съобщение!

Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2183052
Двустаен апартамент под наем в ж. к. Дружба 2, 2183052 гр. София, Дружба 2, Област София-град
475 €
2-стаен 67 m² 2/8 ет

Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи двустаен апартамент в ж. к. Дружба 2. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол, кухненски бокс с трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 67кв. м Етажност: 2 от 8 Асансьор: да Отопление : електричество Изложение: Изток/Север Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, спирки на градски транспорт, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. РЕФ. НОМЕР: 2183052 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.

Отворете картата Карта